Уште еден нов АДМИРАЛ клуб во Штип се отвори на 11.08.2021 година!

Уште еден нов АДМИРАЛ клуб во Штип се отвори на 11.08.2021 година! Повелете на ул.Сремски Фронт бр.26б и уживајте во голем број на современи апарати за игри на среќа. Новиот АДМИРАЛ клуб во Штип со површина од повеќе од 400м2 ги отвори своите врати за посетителите и љубителите на игрите на среќа. Влезете во светот…