ADMIRAL продолжува со својата поддршка за младите и талентирани лица во различни области на уметноста.

ADMIRAL продолжува со својата поддршка за младите и талентирани лица во различни области на уметноста. Минатата недела претставник на ADMIRAL ја врачи донацијата составена од електрична гитара Schecter Nick Johnston Trad-HSS и појачало од марката Peavey на младата надежна гитаристка Гентиана Јашари. Гентиана е член на музичката група YOLO Band од Гостивар кои до сега…