АДМИРАЛ ПАРТНЕР НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ

Адмирал партнер на Македонскиот спорт Автомат клубовите АДМИРАЛ во Македонија се присутни од 2009 година од основањето на компанијата МА Гаминг ДООЕЛ Скопје како претставник на австриската компанија НОВОМАТИК. Во текот на повеќе од 10 години постоење и успешно работење, компанијата се етаблираше како општествено одговорна компанија која е активно вклучена во сите сегменти на…