Нов клуб во Струмица

Нов клуб во Струмица Во Струмица започна со работа третиот Адмирал клуб на атрактивна локација на ул.Васил Сурчев 1/1 зад ТЦ Глобал.Повелете и пробајте си ја среќата на најсовремени апарати и рулет, и освојте еден од бројните џекпоти и бонуси што ги подготвивме за вас.