Глобал Струмица

Глобал СтрумицаУште еден АДМИРАЛ клуб во срцето на Струмица зад ТЦ Глобал ги отвори вратите за своите верни играчи. Препознатлив современ дизајн на екстериер и ентериер, најнови апарати за игри на среќа и игри создадени за ваше уживање во забавата. Васил Сурчев бр.1/1, Струмица

Нов клуб во Струмица

Нов клуб во Струмица Во Струмица започна со работа третиот Адмирал клуб на атрактивна локација на ул.Васил Сурчев 1/1 зад ТЦ Глобал.Повелете и пробајте си ја среќата на најсовремени апарати и рулет, и освојте еден од бројните џекпоти и бонуси што ги подготвивме за вас.

Дувет Скопје

Дувет СкопјеВо центарот на Скопје се отвори нов АДМИРАЛ клуб во кој Ве очекува голем избор на најновата генерација на апарати за игри на среќа, високо квалитетна услуга и ексклузивен амбиент. Посетете нé, бидејќи АДМИРАЛ секогаш дава повеќе. Наум Наумовски – Борче бр.40, Скопје

Штип

ШтипАДМИРАЛ клуб Штип е препознатлив по својата централна локација во градскиот трговски центар и декоративните детали одбрани да ги привлечат посетителите. Елегантниот амбиент е надополнет со врвна услуга и внимателно дизајнирани комбинации  од најсовремени апарати кои АДМИРАЛ може да ги понуди. Ул. Кеј Маршал Тито Бр.37 лок.7А

Беласица Струмица

Беласица СтрумицаПробајте си ја среќата и поминете незаборавни мигови во моредна атмосфера со најсовремени апарати за игри на среќа/ Проверете ги најновите промоции и џекпоти и уживајте во бесплатниот пијалок. Ул.Благој Јанков-Мучето Бр.8, влез 1, објект 1,2,3

Чајниче Кичево

Чајниче КичевоАДМИРАЛ клубот во Кичево нуди најнови најпопуларни игри и неверојатни џекпоти. Во прекрасно уредување и со пријателски персонал, пробајте си ја среќата на познатите NOVOMATIC апарати. Ул.Кузман Јосифовски-Питу бр.56

Виница

ВиницаКлуб позициониран на главната автобуска станица во Виница кој нуди уникатно искуство со игри на среќа. Може да уживате во вашето слободно време во елегантна атмосфера, бесплатен пијалок и најнови возбудливи игри во индустријата. Ул.Браќа Миладинови бр.22 згр.1/1 приземје

Паланка Крива Паланка

Паланка Крива ПаланкаИнтимен елитен клуб лоциран во центарот на Крива Паланка. Во АДМИРАЛ „Паланка“ ќе се сретнете со пријатна атмосфера, ексклузивен ентериер и премиум услуга кои го надополнуваат играњето на апаратите за игри на среќа и електронскиот рулет овозможувајќи Ви ново животно искуство. Ул.Св.Јоаким Осоговски бр.85