КЛУБОВИ

Глобал Струмица

Глобал СтрумицаУште еден АДМИРАЛ клуб во срцето на Струмица зад ТЦ Глобал ги отвори вратите за своите верни играчи. Препознатлив современ дизајн на екстериер и ентериер, најнови апарати за игри на среќа и игри создадени за ваше уживање во забавата. Васил Сурчев бр.1/1, Струмица

Види локација

Драчево Скопје

Драчево СкопјеВо новиот, модерен и елегантен Адмирал клуб Драчево во Скопје играјте на најсовремени апарати и освојувајте атрактивни џекпоти и бонуси. Во клубот ве очекува пријатна атмосфера, модерен ентериер и љубезен персонал. Пробајте си ја среќата и забавувајте се. Ве очекуваме! Драчевска 10 Г, Скопје

Види локација

Дебар

ДебарВо самото срце на Дебар отворен е нов АДМИРАЛ клуб во кој може да освоите некој од неверојатните џекпоти и бонуси, да играте на апарати за игри на среќа од најновата генерација со најпопуларни игри како и да доживеете ново ниво на забава во модерен амбиент. 8-ми Септември 1/1 и 2, Дебар

Види локација

Велешта Струга

Велешта, СтругаВо с.Велешта во близина на Струга, АДМИРАЛ ги отвори вратите на новиот клуб за своите верни играчи. Новиот клуб е модерно дизајниран објект кој ги следи најсовремените трендови на АДМИРАЛ во ентериер, избор на апарати за игри на среќа,бонуси и џекпоти кои вашето искуство ќе го направат да биде незаборавно. 418, Струга

Види локација

Неготино

НеготиноАДМИРАЛ клуб Неготино е јубилејниот 50-ти АДМИРАЛ клуб отворен во Македонија. Лоциран во центарот на Неготино, клубот се одликува со модерен ентериер, голем избор на апарати за игри на среќа, најнови игри и професионален персонал кој вашиот престој ќе го претвори во незаборавно и единствено искуство. Јане Сандански 13, Неготино

Види локација

Стар Аеродром Скопје

Стар Аеродром СкопјеАДМИРАЛ клуб Стар Аеродром во Скопје го консолидира најдоброто што АДМИРАЛ може да го понуди – nајнови апарати за игри на среќа, најатрактивни игри, современ електронски рулет и врвна услуга во импресивен амбиент. Различни промоции во комбинација со избор на џекпоти и бонуси се уште една причина да дојдете да нé посетите. Вангел…

Види локација

Теарце

ТеарцеВо Теарце, тетовско, го отворивме 48-миот АДМИРАЛ клуб кој ги следи трендовите во оваа индустрија. Клуб Теарце се карактеризира со модерен дизајн, пријатна атмосфера и професионален персонал. Како и во другите АДМИРАЛ клубови, можете да уживате во најновите игри на апаратите за игри на среќа и да се забавувате. 101 бр.ББ, Теарце

Види локација

Момин Поток Скопје

Момин Поток СкопјеВо Скопје започна со работа најгламурозниот АДМИРАЛ клуб во регионот па и пошироко. На повеќе од 500м2 можете да ја пробате својата среќа на 107 апарати за игри на среќа и 2 електронски рулети кои ќе ве пренесат во светот на забавата. Играјте некоја од најновите игри и уживајте во модерниот дизајн и…

Види локација

Треска Струмица

Треска СтрумицаНов, модерен и елегантен АДМИРАЛ клуб во Струмица на транзитниот пат во комплексот Треска. Големото внимание во дизајнот на ентериерот и изборот на најситни детали го прават еден од најубавите клубови кој нуди посебна удобност на сите наши посетители. Климент Охридски бр.1, Струмица

Види локација