Декорпод Битола

Новоотворениот АДМИРАЛ клуб Декорпод во Битола нуди одлична забава на електронски рулет и апарати за игри на среќа од најновата генерација. Атрактивниот и модерен амбиент со одличен избор на NOVOMATIC апарати за игри на среќа се ќе ви го направат престојот незаборавен а истовремено ќе имате можност и за освојување на бројни различни џекпоти. Посетете нé и уверете се дека сме навистина најдобри!

Генерал Васко Карангелески бр.37А/1, Битола