Аеродром Скопје

Клуб со ексклузивен ентериер каде што секој може да го пронајде својот начин за забава! „Аеродром“ е лоциран во непосредна близина на трговскиот центар “Бисер”, има различни  апарати за игри на среќа и електронски рулет. Пријатниот амбиент и персонал е она што го прават овој клуб место за средба на сите што сакаат да имаат незаборавно време. АДМИРАЛ ве очекува!

Булевар Јане Сандански бр.24, Скопје