Беласица Струмица

Пробајте си ја среќата и поминете незаборавни мигови во моредна атмосфера со најсовремени апарати за игри на среќа/ Проверете ги најновите промоции и џекпоти и уживајте во бесплатниот пијалок.

Ул.Благој Јанков-Мучето Бр.8, влез 1, објект 1,2,3