Булевар Гостивар

Нов АДМИРАЛ клуб во центарот на Гостивар! На улица Гоце Делчев, во непосредна близина на меѓуградската автобуска станица, дојдете и видете зошто АДМИРАЛ е врвен бренд за игри на среќа во регионот. Мирно место каде што можете да се опуштите и да се забавувате со најновите модели на апарати за игри на среќа, бесплатен пијалок и промотивни понуди прилагодени само за вас!

 

Гоце Делчев бр.22, Гостивар