Чајниче Кичево

АДМИРАЛ клубот во Кичево нуди најнови најпопуларни игри и неверојатни џекпоти. Во прекрасно уредување и со пријателски персонал, пробајте си ја среќата на познатите NOVOMATIC апарати.

Ул.Кузман Јосифовски-Питу бр.56