Ченто Скопје

АДМИРАЛ клуб Ченто во Скопје го комбинира сето она што е најдобро во АДМИРАЛ – апарати од најновата генерација, најатрактивни игри, електронски рулет и врвна услуга во ексклузивен амбиент. Големиот избор на џекпоти се уште една причина да не посетите.

Антон Попов бр.78/2, Скопје