Чинар Охрид

На главниот булевар во градот, АДМИРАЛ клуб „Чинар“ е најмаркантното место во центарот на Охрид. Играчите можат да уживаат во големиот избор на апарати за игри на среќа и 2 електронски рулети на двата ката. Атмосферата ќе ви даде незаборавно искуство и многу можности за добивки!

Бул. Туристичка Бр.77А