Драчево Скопје

Во новиот, модерен и елегантен Адмирал клуб Драчево во Скопје играјте на најсовремени апарати и освојувајте атрактивни џекпоти и бонуси. Во клубот ве очекува пријатна атмосфера, модерен ентериер и љубезен персонал. Пробајте си ја среќата и забавувајте се. Ве очекуваме!

Драчевска 10 Г, Скопје