Дрим Струга

Лоциран во градот Струга, во центарот, близу до Охридското Езеро, АДМИРАЛ „Дрим“ има разновидни популарни игри на апаратите за игри на среќа, како и на електронскиот рулет. Уживајте во моментите поминати во АДМИРАЛ клуб, почувствувајте ја возбудата и дајте си шанса да бидете добитник!

Ул.15-ти КОРПУС бр.28