Дувет Скопје

Во центарот на Скопје се отвори нов АДМИРАЛ клуб во кој Ве очекува голем избор на најновата генерација на апарати за игри на среќа, високо квалитетна услуга и ексклузивен амбиент. Посетете нé, бидејќи АДМИРАЛ секогаш дава повеќе.

Наум Наумовски - Борче бр.40, Скопје