Исар Штип

Новиот АДМИРАЛ клуб во Штип со површина од повеќе од 400м2 ги отвори своите врати за посетителите и љубителите на игрите на среќа. Влезете во светот на забавата, почувствувајте ја одличната атмосфера и уживајте во најновите игри на еден од 95-те апарати за игри на среќа или завземете го своето место покрај рулетот. Ве очекуваме!

Сремски Фронт бр.26б, Штип