Исхрана Скопје

Лоциран во центарот на градот, во пешачката зона близу до градскиот плоштад, овој АДМИРАЛ клуб нуди неверојатни можности за прекрасна забава и високи добивки. Во ексклузивен амбиент и пријатна околина, луѓето кои уживаат во игрите на среќа можат да ги пробаат најновите игри во индустријата на апарати за игри на среќа или да си ја пробаат среќата на електронскиот рулет.

Ул.Никола Вапцаров бр.7