Кисела Вода Скопје

Лоциран во општина Кисела Вода, овој АДМИРАЛ клуб ги отвори своите врати за нашите најверни играчи. Модерните апарати за игри на среќа, љубезниот персонал и одличниот амбиент ќе го направат вашиот престој уште попријатен.

Ул.Христо Татарчев бр.21А влез 1,приземје, број 2 и 3