Кожуф Гевгелија

Лоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ „Кожуф“ е дефинитивно место каде што можете да имате многу забава и можности за добивки на најновите NOVOMATIC апарати за игри на среќа и електронски рулет. Бесплатни пијалоци и закуски се дел од искуството.

Ул.Маршал Тито Бр.154