Ленинова Скопје

Лоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ „Ленинова“ привлекува внимание со својот уникстен и импресивен дизајн. Тука ги имаме најпопуларните игри и неверојатни ЏЕКПОТИ кои Ве очекуваат. Бидете дел од нашето големо АДМИРАЛ семејство!

Ул.Аминта Трети бр.37