Лептокарија Скопје

Овој АДМИРАЛ клуб е лоциран во шопинг центарот „Лептокарија“ и им нуди на играчите апарати за игри на среќа од најновата генерација како и електронски рулет. Дизајниран е со големо внимание на деталите во ентериерот и претставува удобно место за да го поминете совето слободно време.

Бул. Партизански Одреди Бр.102