Лотарија Скопје

Лоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ клуб кој нуди забава, најдобра услуга и возбудлива забава на апарати за игри на среќа и рулет. Пробајте си ја среќата!

Ул.Македонија бр.11А