Момин Поток Скопје

Во Скопје започна со работа најгламурозниот АДМИРАЛ клуб во регионот па и пошироко. На повеќе од 500м2 можете да ја пробате својата среќа на 107 апарати за игри на среќа и 2 електронски рулети кои ќе ве пренесат во светот на забавата. Играјте некоја од најновите игри и уживајте во модерниот дизајн и пријатната атмосфера. Накратко: почувствувајте ја иднината сега!

1506 бр.38, Скопје