Нама Куманово

Лоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ клуб „Нама“ нуди забава и најдобра услуга, но и комбинација од најновата технологија за игри на среќа и виско квалификуван персонал. Ќе бидете импресионирани од големиот избор на апарати за игри на среќа и можности за освојување на ЏЕКПОТ. Пробајте си ја среќата!

Ул.Маршал Тито бр.10 Т.Ц.НАМА/приземје