Ново Лисиче Скопје

Клуб кој нуди одлична забава на електронски рулет и апарати за игри на среќа од најновата NOVOMATIC генерација. Атрактивниот и модерен амбиент со одличен избор на апарати, ви нуди големи шанси за освојување на различни џекпоти. Посетете нé и уверете се самите дека сме најдобри!

Бул. Видое Смилевски Бато Бр.2Б лок. 5,6,7,8