Осогово Кочани

Пробајте си ја среќата и  поминете незаборавни моменти во модерна атмосфера со најсовремени апарати за игри на среќа, различни промоции и џекпоти во новиот АДМИРАЛ клуб Осогово во Кочани. Ве очекуваме!

 

Теодосија Паунов бр.18, Кочани