Паланка Крива Паланка

Интимен елитен клуб лоциран во центарот на Крива Паланка. Во АДМИРАЛ „Паланка“ ќе се сретнете со пријатна атмосфера, ексклузивен ентериер и премиум услуга кои го надополнуваат играњето на апаратите за игри на среќа и електронскиот рулет овозможувајќи Ви ново животно искуство.

Ул.Св.Јоаким Осоговски бр.85