Палас Велес

АДМИРАЛ клуб лоциран во строгиот центар на градот, нуди најнови игри, одлична услуга и можност да поминете прекрасни моменти во текот на денот или ноќта. Коктели и промо вечери, џекпоти, како и многу други изненадувања кои ќе ви овозможат незаборавно искуство!

Ул.Маршал Тито бр.1/1 Приземје