Пелистер Битола

Вториот АДМИРАЛ клуб во Битола се карактеризира со елегантен, современ ентериер и пријатна околина. Тука можете да најдете најнови NOVOMATIC апарати за игир на среќа и електронски рулет.

Ул. 4-ти Ноември бр.1 влез1/приземје