Перон Скопје

Лоциран во централниот објект на меѓународната автобуска станица, „Перон“е првиот клуб од светски познатиот бренд – АДМИРАЛ кој е отворен во Македонија. Тоа е интимно место кое нуди неверојатна забава на апарати за игри на среќа и електронска рулет маса.

Никола Карев, бр.20 лок.14 – Автобуска станица, Скопје