Порта Влае Скопје

Уживајте во пријатната околина, почувствувајте ја возбудата 24/7 и овозможете си да бидете добитник на некоја од нашите редовни награди и промоции! Нашите стандарди се веќе препознатливи: сигурна исплата на големи добивки, сертифицирани апарати за игри на среќа, фер третман на играчи и голем избор на ЏЕКПОТИ.

Бул.Партизански Одреди бр.149-1 – Б4-1 л.001 и 009