Прилапон Прилеп

Прекрасна локација, опуштена атмосфера и одлична услуга го карактеризираат нашиот АДМИРАЛ клуб кој работи 24/7 и нуди забава со различни игри на апаратите за игри на среќа, како и на електронскиот рулет. Нашите играчи може да уживаат во пријатната атмосфера, бесплатниот пијалок и можноста да бидат добитници на некоја од нашите редовни награди, промоции и џекпоти.

Ул.Сотка Ѓорѓиоски бр.КАТ ГАРАЖА – ДП 2,3,4