Пробиштип

АДМИРАЛ воведува нов стандард во доменот на игри на среќа во Пробиштип. На повеќе од 350 м2 на два ката, имате можност да играте на два електронски рулети и 63 апарати за игри на среќа од најновата генерација кои гарантираат сигурни добивки со широк спектар на џекпоти и промоции. Ве очекуваме во ексклузивен амбиент и внимателно дизајниран ентериер кој ќе ве пренесе во светот на игрите на среќа.

Јаким Стојковски бр.24а-б, Пробиштип