Рандеву Гевгелија

Клуб лоциран на самата Македонско-Грчка граница во зградата на Царинската Управа. На површина од 263м2, ќе ги најдете најновите NOVOMATIC машини и електронски рулет на кои ќе имате можност да ја истражите магијата на нашите игри. Веднаш до клубот постои  и бистро каде можете да уживате во пијалок и закуска.

Граничен премин Богородица лок.бр.50