Ројал Скопје

АДМИРАЛ гордо ви го претставува клубот „Ројал“, лоциран во центарот на градот во зградата на Сојузот на Синдикати. Со својот луксузен ентериер и простор на 2 ката, тој им нуди на нашите посетители најнови игри со одличен дизајн и неверојатна графика.

12-та Македонска бригада бр.2А – приземје, Скопје