Сансет Скопје

Клубот АДМИРАЛ „Сансет“ е лоциран веднаш до АДМИРАЛ „Аеродром“. Тој има најнови NOVOMATIC апарати за игри на среќа, сигурен електронски рулет и врвна услуга во импресивен амбиент. Големиот избор на џекпоти е причина да дојдете и да нé посетите.

Бул. Јане Сандански Бр.24 лок.7 и 8