Штип

АДМИРАЛ клуб Штип е препознатлив по својата централна локација во градскиот трговски центар и декоративните детали одбрани да ги привлечат посетителите. Елегантниот амбиент е надополнет со врвна услуга и внимателно дизајнирани комбинации  од најсовремени апарати кои АДМИРАЛ може да ги понуди.

Ул. Кеј Маршал Тито Бр.37 лок.7А