Симпо Кавадарци

АДМИРАЛ „Симпо“ е лоциран во срцето на Кавадарци спроти Градската Општина и нуди неверојатна можност за одлична забава и високи добивки. Наша цел е да понудиме најдобра услуга и да направиме да се чувствувате како дома. Дојдете и истражете го нашиот огромен избор на игри, апарати за игри на среќа или пробајте некои од возбудливите комбинации на игри на електронскиот рулет.

Ул.ЈНА бр.2