Спа Скопје

Со својата локација во срцето на трговскиот центар “Беверли Хилс”, АДМИРАЛ „Спа“ нуди голем избор на најнова генерација на апарати за игир на среќа, високо квалитетна услуга и ексклузивен амбиент. Посетете нé и запомнете, АДМИРАЛ секогаш дава повеќе!

Ул.Народен Фронт бр.19-1/18 - ТЦ Беверли Хилс, Скопје