Стар Аеродром Скопје

АДМИРАЛ клуб Стар Аеродром во Скопје го консолидира најдоброто што АДМИРАЛ може да го понуди – nајнови апарати за игри на среќа, најатрактивни игри, современ електронски рулет и врвна услуга во импресивен амбиент. Различни промоции во комбинација со избор на џекпоти и бонуси се уште една причина да дојдете да нé посетите.

Вангел Тодоровски 2/1, Скопје