Табакана Куманово

Нашиот втор АДМИРАЛ клуб во Куманово е лоциран веднаш до новата автобуска станица и претставува победничка комбинација од традиција и модерна технологија. Покрај атрактивните апарати за игри на среќа, можете да најдете и рулет, што ви е гаранција за најдобра забава.

Ул. Доне Божинов Бр.47