Точила Прилеп

Апарати за игри на среќа и електронски рулет со најнови и најпопуларни игри, бесплатни пијалоци за играчи, различни џекпоти, атрактивна локација и професионален персонал се клучни фактори за успех на овој АДМИРАЛ клуб во Прилеп.

Ул.Пере Тошев Бр.8/1,2