Треска Струмица

Нов, модерен и елегантен АДМИРАЛ клуб во Струмица на транзитниот пат во комплексот Треска. Големото внимание во дизајнот на ентериерот и изборот на најситни детали го прават еден од најубавите клубови кој нуди посебна удобност на сите наши посетители.

Климент Охридски бр.1, Струмица