Трубарево Скопје

Во непосредна близина на Скопје, во Трубарево, го отворивме најновиот АДМИРАЛ клуб со модерен дизајн и пријатна атмосфера. Во него имате можност да играте на најсовремени апарати за игри на среќа, да бидете добитник на џекпот и да уживате во ексклузивниот ентериер и квалитетната услуга на нашиот перосонал.

Улица 1 бр.87 Трубарево, Скопје