Унија Скопје

Клуб на 2 ката лоциран во поширокиот центар на градот кој нуди избор на игри, апарати за игри на среќа и електронски рулет. Ако сакате да се чувствувате премиум, посетете го ова елегантно место и дозволете си ја можноста да бидете добитник на некоја од нашите редовни награди и промоции.

Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.6