Вила Зора Велес

Новиот АДМИРАЛ клуб Вила Зора во Велес со својот современ ентериер и прекрасен амбиент ќе ви овозможи релаксација и одлична забава на најсовремени апарати за игри на среќа. Бесплатните пијалоци, професионалниот персонал и големите добивки се причина повеќе за да го посетите.

Благој Ѓорев бр.110А/1, Велес