Виница

Клуб позициониран на главната автобуска станица во Виница кој нуди уникатно искуство со игри на среќа. Може да уживате во вашето слободно време во елегантна атмосфера, бесплатен пијалок и најнови возбудливи игри во индустријата.

Ул.Браќа Миладинови бр.22 згр.1/1 приземје