Вруток Гостивар

АДМИРАЛ „Вруток“ – клуб на два ката и одлична локација во центарот на градот кој нуди избор на игри, апарати за игри на среќа и електронски рулет. Доколку сакате да се чувстувате премиум, посетете го ова елегантно место и  бидете добитник на некои од нашите редовни џекпоти и промоции.

 

Ул.Борче Јованоски бр.43