ИГРИ И АПАРАТИ

ИГРИ И АПАРАТИ

Откријте ја моќната Book of Raтм во оваа луксузна 3D верзија на игра и отворете ги трезорите на храмот кои кријат древни египетски богатства. Делукс верзијата на крајно популарниот меѓународен бестселер Sizzling Hotтм е вистинска класика кога станува збор за видео игри. Забавувајте се со оваа волшебна игра со жешки овошја! А ако барате среќа, тогаш шармантната Среќна Дама (Lucky Lady’s Charmтм) е вашата магична вила за големо богатство.

Ова се само дел од некои од најпопуларните игри на нашите апарати.

ИГРИ

АПАРАТИ